Còpia de Fitxa 4_Procés de creació d'una empresa.docx

La Glòria avui ens a dit que teniem de fer la fitxa de creació de la nostra empresa.

-PRODUCTE QUE VULL POSAR AL MERCAT (Proposta de valor):

Posarem al mercat una polsera  que te botons  els quals  indiquen el camí de tornada a casa, ens dona la possibilitat de marca una direcció i ens guiarà cap a ella .També podem conectar el telèfon, per bluetooth.

Això ens permet escoltar música.Ens sembla que el preu del producte seria d’uns 40€ i el posariem al
mercat per 50€


-SECTOR EMPRESARIAL EN QUE INSCRIURÉ LA MEVA EMPRESA:

Consulteu la pàgina https://canalempresa.gencat.cat/ca/03_sectors_d_activitat/   per identificar a quin sector d’activitat creus que has d’incloure la teva empresa. El nostres sector serie el comerç.


-Quines activitats clau realitza la vostra empresa?

Indústria: Treballarem en el sector de l’indústria perquè necessitem un lloc on poder fabricar
Construcció i instal·lació: hem de alquilar una fabrica per la fabricació de la polsera, comprar les màquines i instal·lar-ho.
Transport i logística: llogarem uns camions per transportar la polsera al lloc que demani el comprador.
Comerç: fabricariem una pàgina web.
-RECURSOS HUMANS: amb quin personal necessito comptar?

Especifiqueu exactament quin personal necessitareu: investigueu i feu un pressupost previ del cost de contractació i sous que haureu de pagar.
Hem de contractar a conductors que transportin el material necessari,a la nostra fàbrica. Necessitaríem un contracte amb l’agencia de correos per a que transporti el nostre producte ja que la venta serà per Internet. Necessitaríem a treballadors en la fabrica.També necessitaríem a empaquetadors que empaquetin les polseres a les capses d’entrega. Seguidament contractaríem a gent per a l’oficina per a que calcules els beneficis que anem obtenint i les despeses que hem de pagar.

-RECURSOS MATERIALS Equipaments i maquinària necessària:

Necessitaríem goma per a ferla part on hi hauria la maquinaria que ho controlaria tot.Seguidament d’ells hi hauria una corretja també feta de goma, que costaria uns 10 euros en total.
També necessitaríem  una pantalla que costaria uns 5 euros .
Finalment necessitaríem el control (funcionament) de la polsera que estaria dins la goma.Això costaria uns 30 euros .

-AMB QUIN PRESSUPOST INICIAL COMPTAREM PER MUNTAR LA VOSTRA EMPRESA?  
Féu el càlcul de costos i ingressos:
El  nostre pressupost inicial serie més o menys de 80.000 euros.Gastaríem uns 1.500 euros al mes per a alquilar el terreny .En ell contruiriem un edifici que costaria uns 50.000 euros. Al mes gastaríem 3.000 euros en els gastos de maquinària. Uns 1.000 euros per alquilar la maquinaria. Necessitaríem uns 3.500 euros per a comprar el material per ha ser la producció inicial (plàstic, goma, xip, etc.) La resta de diners serien per als treballadors i gastos adicionals(3.000).Finalment necessitariem 2.000 euros per a la publicitat i per a pagar el transport del producte.Especulem que els nostres ingresos serien de 50 euros per cada polsera. Aproximadament vendriem unes 100 polseres per mes. Necessitariem vendre 1600 pulsetres per repossar els 80.000 euros. Amb això calculem que aproximadament amb 1 any i mig començariem a obtenir beneficis
-MODEL DE FINANÇAMENT:

Anirem al banc o buscarem inversos en els quals apostin per la nostra empresa.

-Cerqueu informació sobre productes similars al vostres. Qui els produeix? Investigueu sobre alguna de les empreses que ho fan a través de la seva pàgina web (personal, equipament, distribució del producte…):

Una empresa anomenada Fibit, el fabricant de polseres d'activitat, ha comprat software i la propietat intel·lectual de Pebble, empresa pionera en la fabricació de SmartWatch.Fibit únicament ajuda tenir una vida mes saludable, a fer exercici i dormir millor. Ven bé no fa el mateix que la nostra perquè nosaltres ajudem a la gent cega.

-Cerqueu estadístiques sobre la situació del mercat. Per exemple: si voleu fabricar dins del sector agroalimentari i produïu algun producte derivat de la llet, investigueu quin volum de vendes es registra, lloc on s’exporta, lloc on es produeix, quants beneficis genera, etc:   

Aquesta pregunta l’hem estat buscant però no l’hem trobat.

-Redacteu un text on expliqueu què pot aportar de nou la vostra empresa al sector en que produïu.

El que pot aportar el nostre producte al sector on produïm es nous clients incapacitades visuals per as millorar la seva qualitat de vida perquè ser sec no es fàcil.


Comentarios

  1. Molt Bé. Fitxa completa, però calia haver revisat l'ortografia i l'expressió per donar-li més qualitat. La part de despeses i costos s'hauria d'haver exposat en una taula per fer-lo més entendor.
    I la part de recerca final era important per veure com el vostre negoci pot tenir futur.
    NOTA: 7

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

CANVA